Vi vill kunna erbjuda dig det bästa

För att kunna erbjuda en så bra och givande upplevelse för dig och din grupp försöker vi alltid hitta nya samarbeten. Det hjälper oss även att utveckla vår verksamhet och locka fler människor att komma och uppleva den fina naturen kring Vindelälven.

I dagsläget samarbetar vi med dessa företag.

Hotell Lappland - Lycksele

EN KOMPLETT VISTELSE
Hotell Lappland ligger centralt beläget vid Umeälven i Lycksele, “staden i Lappland”. Här finns det mesta för en lyckad vistelse, semester, konferens eller nöjesafton. Vår ambition är att du som gäst ska få en angenäm och minnesvärd vistelse hos oss.

Visar fasaden och framsidan av Hotellappland.

Elite Hotel Mimer - Umeå

Elite Hotel Mimer ligger centralt beläget i Björkarnas stad Umeå, ett stenkast från stadens högklassiga utbud av kultur shopping och caféer. Hotellet som har 139 rum slog upp portarna den första april 2016. Byggnaden som tidigare var skola är nu varsamt ombyggd till ett vackert 4-stjärnigt hotell i sann Elite-anda. Varje rum har sin unika touch med härlig takhöjd.

Visar fasaden och framsidan av Elite Hotel Mimer Umeå.

Granö Beckasin-Granö

Granö Beckasin ligger mitt i naturen vid den vackra Umeälven. Hos oss hör du tystnaden – dygnet runt, året om. Vi på Granö Beckasin vill öppna dina sinnen. Vi vill att du ska tänka som en fågel, känna dig fri, se det stora i det lilla. Vi vill att du ska må bra hos oss.

Generell bild över campingen på First Camp Nydala Umeå

Ansia Resort-Lycksele

Boka semester och konferens på en av landets mest välskötta campingar! Den femstjärniga pärlan i Lycksele levererar en campingupplevelse väl värd sitt namn.
Ansia Resort är en familjecamping i ordets rätta bemärkelse med egen badstrand och ett flertal lekplatser för barnen.

Generell bild över campingen på First Camp Nydala Umeå

Hotel Aveny-Umeå

HOTEL AVENY
Mitt i centrala Umeå finner du Hotel Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design. Sov skönt i säng från Carpe Diem, eller njut av en välgörande rainshower-dusch.

Generell bild över campingen på First Camp Nydala Umeå

Hotell Vindelgalerian-Vindeln

Fräscha hotellrum

Vi har stora rymliga prisvärda rum. Vi har något för alla, oavsett om du besöker oss för en konferens eller reser med familj och vänner.

Här hittar du bland annat restaurang eller så erbjuds gemensamt kök för dem som känner för att laga sin egen favoritmat. Dessutom finns det Sportlife TrainingClub för aktiv träning. Gym med bastu för de dagar då tillexempel vädret stoppar från att vistas i naturen. Lounge och lekrum för barn är för oss en naturlig plats i vårt hotell. Det finns även möjlighet att tvätta sina klädet i hotellets tvättstuga. Här ska alla trivas.

Välkomna!

Generell bild över campingen på First Camp Nydala Umeå

Wild River-Mårdsele

Wild River har 40 sittplatser på sin inglasade uteservering, och en lounge inne vid kaminen.

Vi erbjuder vår a la carte-meny till både lunch och middag, samt picknickkorgar som kan tas med längs Mårdseleforsens vandringsled (men dessa måste bokas minst en dag i förväg).

Generell bild över campingen på First Camp Nydala Umeå