Rofyllt mitt i naturen

Vi erbjuder boende ute i naturen vid den vackra Vindelälven. Intresset för naturen är en viktig del av vår affärsidé. Vi vill att alla ska kunna stressa ner, känna lugnet och lyssna på de rofyllda ljuden som bara naturen kan tillhandahålla.

Vika – Vildmarkscampen vid Vindelälven

Vildmarkscampen, där vi erbjuder mat och boende, kallas för Vikheden eller Vika. Alldeles intill området finns ett 4000 år gammalt fångstgrops-system för älg.

Alla byggnader på Vika är byggda för att passa in i miljön, och vi är noga med att allt ska vara så nära naturen som det går. I Lappkåtan äter ni middag i facklornas sken, med plats för upp till 55 middagsgäster. Här kan ni välja mellan att äta buffé eller tillsammans med en egen kock som tillagar maten över öppen eld.

Bor ni över hos oss gör ni det i våra trivsamma skogskojor – bekväma stugor i trä. Incheckning sker tidigast klockan 15.00 och utcheckning senast klockan 12.00. När ni bor över ingår frukost, sängkläder och städning vid utcheckning.

I stugorna kan ni bo hela året då de är vinterbonade.

Det råder totalt rökförbud i alla våra lokaler.

Byggnaderna på Vika

Bastu och badtunna

Koppla av i vår bastu och rykande varma badtunnor sommar som vinter!

Vikingahuset

Ät middag och umgås, i en atmosfär som tar er tillbaka till vikingatiden, i skenet av stearinljus och eldstäder.

Skogskåtan

Hitta den rätta mysiga stämningen för att umgås och äta gott i värmen och skenet från öppna eldarstäder, facklor och stearinljus!

Bo i skogskoja

Med naturen som granne bor du rofyllt på Vildmarks-campen Vikheden.